• English
  • Bokmål
  • Polski

Hvem vi hjelper

Akkurat nå jobber vi med hjemløse barn og med barn i barnehjem og fattige familier i Polen, Russland, Ukraina og Filippinene .Om sommeren har vi program for barn i barnehjem i Tajikistan. Hver søndag jobber vi på sykehus i Ukrainia med kreftsyke barn.

Mange barn bor sammen med familien under fattige kår. Når pengene ikke rekker til å brødfø familien hele måneden, kan barna ikke være med på det samme som vennene sine. Derfor arrangerer vi sportsaktiviteter for dem. Klatring og karate for eksempel. Sunt for kroppen, og en god øvelse i disiplin.

Samtidig er det spennende nok til at barna heller vil være med oss enn å henge på gaten. Mange steder får vi låne lokalene gratis, og flere av instruktørene stiller opp for en beskjeden lønn. Hver uke har vi mange frivillige som gjør en kjempeinnsats. Takket være dem er det mulig å gjøre en forskjell.

De eldre barna ønsker seg stort sett det samme som de yngre. Mest av alt ønsker de seg et hjem og en familie. Realiteten er at når barna blir over to år, er sjansene for adopsjon nesten lik null. Disse ungdommene har flyttet fra barnehjemmet til en utslusningsleilighet. Her skal de forberedes på å klare seg selv fra de er 18.

 

Statistisk